Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@07:16:58 GMT

کسب مقام اول ربات پرنده توسط تیم رباتیک سماء تبریز

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۴۸۸۱

کسب مقام اول ربات پرنده توسط تیم رباتیک سماء تبریز

به گزارش خبرنگار مهر، چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک دانشگاه صنعتی نوشیورانی بابل؛ در حالی طی هفته جاری برگزار شد، که توانمندی‌های بیش از ۳۰۰ تیم دانش آموزی و دانشجویی متشکل از ۷۵۰ شرکت کننده را از هفت کشور دنیا از قبیل جمهوری اسلامی ایران، ایالات متحده آمریکا، آلمان، کانادا، فرانسه، برزیل، و افغانستان را در قالب ۲۰ لیگ به چالش کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این دوره از رقابت‌ها، تیم رباتیک سماء تبریز که برای نخستین بار در این مسابقات شرکت می‌نمود؛ توانست مقام اول را در بخش ربات پرنده دقتی این مسابقات از آن خود کند.

در همین راستا محمد نریمانی راد؛ معاون سماء دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی؛ که به عنوان بنیانگذار صنعت رباتیک در دانشگاه آزاد ایلخچی شناخته می‌شود، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تیم رباتیک اعزامی از سوی آموزشکده سماء تبریز که حدود هفت ماه از تشکیلش توسط مرکز رباتیک سماء تبریز می‌گذرد، متشکل از هفت تن از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های کامپیوتر و نرم افزار از آموزشکده سماء است؛ که بنا به دلایلی تنها چهار نفر از اعضا این تیم موفق به حضور در این دوره از مسابقات شدند.

وی افزود: بخش پرنده‌های دقتی؛ برخلاف بخش سرعتی آن، در قالب یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین لیگ‌های مسابقات رباتیک سراسر جهان به شمار می‌رود؛ که خوشبختانه تیم توانمند سماء آذربایجان شرقی توانست علی رغم وجود رقبایی از دانشگاه‌های معتبر داخلی و تیم‌های قدرتمند خارجی؛ به طور مطلوبی از عهده این دوره از مسابقات بر آید.

نریمانی راد در ادامه عنوان کرد: کلیه مراحل طراحی و ساخت این ربات پرنده دقتی؛ توسط تیم اعزامی و زیر نظر اساتید حوزه کامپیوتر و نرم افزار صورت گرفته است.

وی در خصوص برتری ربات تیم رباتیک سماء نسبت به سایر رقبا خود توضیح داد: ویژگی خاصی که ربات ساخته شده توسط تیم سماء را از سایر ربات‌های پرنده دقتی جدا کرد؛ دقت بالا در انجام هر چه بهتر مأموریت‌های محوله؛ عبور موفق از موانع روبرو؛ حفظ تعادل بسیار بالا علی رغم تلاش در بکارگیری سرعت مطلوب و کاربرد گسترده در فعالیت‌های روزمره از جمله جابجایی اشیا است.

معاون سماء آذربایجان شرقی در بخش بعدی سخنانش ابراز کرد: فعالیت‌های مرکز رباتیک سماء تبریز متمرکز بر ساخت ربات‌های انسان نما، ربات‌های پرنده چه از نوع دقتی و چه سرعتی، ربات‌های خانگی، آتش نشان و شرکت در مسابقات سراسری و بین المللی در جهت به نمایش گذاشتن توانمندی‌های خود است.

خبری خوش برای علاقه مندان به رشته رباتیک در تبریز

نریمانی راد در بخش دیگری از سخنانش از تأسیس اولین آموزشکده رباتیک به همت دانشگاه آزاد اسلامی در تبریز خبر داد و افزود: امروزه، مرکز رباتیک سماء تبریز شروع به برگزاری دوره‌های آموزش مربیگری و رباتیک در استان نموده است؛ که به امید خدا در یک هفته آینده شاهد افتتاح مدرسه عالی – مهارتی رباتیک به همت دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود.

کد خبر 4607131

منبع: مهر

کلیدواژه: رباتیک مسابقات رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • شیراز قهرمان مسابقات ووشو انتخابی جوانان فارس شد
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • مسابقات کونگ‌فو بانوان استان بوشهر برگزار شد